Облаштування кухні

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем AndrejS, 1 июл 2021.

1. TopicStarter Overlay
    AndrejS

AndrejS Проходящий

Доброго дня усім. Скажіть, а хто стикався з тим, що замовляв виготовлення меблів під замовлення у дім чи в квартиру? А то кухня в нашій квартирі у Львові нестандартних розмірів, а так хотілось би максимально зручно облаштувати її меблями. Можливо, знаєте і підкажете до кого звернутися?

2. KirilBuinov

KirilBuinov Проходящий

Мне кажется, что это очень дорого, так как мастера, насколько я знаю, берут за работу по изготовлению мебели немало денег. Ну и всегда вы еще и приплюсовывайте некую сумму за установку такой мебели.

3. Якщо вирішили замовити кухню по індивідуальним замірам, то вважайте, що ви купите таку кухню, яка найбільше підійде стилем, розміром і буде довго стояти у вас в квартирі, її міняти вам точно ближчим часом не захочеться. На рахунок вартості кухонного гарнітуру, виготовленого під замовлення я вам підкажу, що ви можете прорахувати приблизну ціну кухні на замовлення тут https://gv-kuhni.com.ua/form.php

4. Horrorman

Horrorman Проходящий

А ми хотіли замовити кухню також по нашим замірам, довго шукали майстра, але так і не знайли людину, яка зайнялася б виготовлення меблів на кухню у той срок, який потрібно було нам. Прийшлося кухню купувати в магазині.