Корм для кота

Тема в разделе "Курилка", создана пользователем Dasser, 6 мар 2024.

  1. TopicStarter Overlay
    Dasser

    Dasser Активный участник

    Всем привет! Подскажите, где я могу купить качественній корм для моего питомца?
     
  2. LionKing

    LionKing Участник форума

    Можу порекомендувати вам цю платформу https://101dalmatin.ua Я шукав корм для котів преміум-класу, який не тільки живить, але й відповідає природним потребам мого друга-кота. На щастя, я випадково натрапив на 101dalmatin.ua, і це змінило правила харчування мого кота! Їхній холістичний вибір кормів для котів просто фантастичний. Виготовлений з високоякісних інгредієнтів і без будь-яких штучних добавок, це вибір, якому я можу довіряти для благополуччя свого кота. Крім того, різноманітність смаків гарантує, що мій вибагливий їдець ніколи не набридне.
     
  3. YorkYa

    YorkYa Участник форума

    А где можно купить товары для ухода за кошками?
     
  4. Ritta

    Ritta Проходящий

    Большой выбор зоотоваров для кошек предлагает этот магазин для животных https://zvc.com.ua/ru/ В "Зооветконтинент" можно купить качественный корм от лучших производителей, товары по уходу за питомцами, для игр и путешествий. Заказы в магазине обрабатываются быстро и доставку можно оформить в любой город.
     
  5. Фолькин

    Фолькин Активный участник

    А яка саме кішка?
     
  6. Фолькин

    Фолькин Активный участник

    Ви знаєте, потрібно не тільки хороший корм купувати, але регулярно робити щеплення, бо я прочитав тут , що в котів може бути сказ. А ця хвороба смертельна та може стати причиною смерті тварини. Також хвора тварина становить небезпеку для людей. Тому піклуйтесь про своїх хвостиків та нехай вони ростуть здоровими.